当前位置: 首页 高考统招 高考真题 2019年江苏卷英语高考真题试卷(Word版,含答案,无听力材料及音频)

2019年江苏卷英语高考真题试卷(Word版,含答案,无听力材料及音频)

2020-05-21 11:15:16


2019年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷)
英  语
 (满分:120分钟,考试时间:120分)
注 意 事 项
  考生在答题前请认真阅读本注意事项及各题答题要求。
1. 本试卷共14页,包含选择题(第1题~第70题,共70题)、非选择题(第71题~第81题,共11题)两部分。本卷满分为120分,考试时间为120分钟。考试结束后,请将本试卷和答题卡一并交回。
2. 答题前,请务必将自己的姓名、准考证号用0.5毫米黑色墨水的签字笔填写在试卷及答题卡的规定位置上。
3. 请认真核对监考员在答题卡上所粘贴的条形码上的姓名、准考证号与本人是否相符。
4. 作答选择题,必须用2B铅笔将答题卡上对应选项的方框涂满、涂黑;如需改动,请用橡皮擦干净后,再选涂其他答案。作答非选择题,必须用0.5毫米黑色墨水的签字笔在答题卡上的指定位置作答,在其他位置作答一律无效。 第一部分 听力(共两节,满分 20 分)
     做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 
第一节 (共5小题;每小题1分,满分5分)
  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt? 
   A. £ 19.15. B. £ 9.18. C. £ 9.15.
答案是 C。
1. Where does this conversation take place?
   A.  a classroom. B.  a hospital. C.  a museum.
2. What does Jack t to do?
   A. Take fitness classes. B. Buy a pair of gym shoes. C. ge his work schedule.
3. What are the speakers tg about?
   A. What to drk. B. Where to meet. C.  to leave.
4. What is the relationship bet the speakers?
   A. Colleges. B. Classmates. C. Strgers.
5. Why is ily tioned  the conversation?
   A. She might t a ticket.
   B. She is loog for the .
   C. She has  extra ticket.
第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)
  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. How long did es run his busess?
 A. 10 years. B. 13years. C. 15 years.
7. How does the wo feel about es' situation?
 A. barrassed. B. Concerned. C. Disappoted.
听第7段材料,回答第8至10题。
8. What has Kate's mother decided to do?
 A. Return to school. B. ge her job. C. Retire from work.
9. What did Kate's mother study at college?
 A. Oil ptg. B. Art history. C. Busess istration.
10. What is Kate's attitude toward her mother's decision?
 A. Disapprovg. B. biguous.   C. Understg.
听第8段材料,回答第11至13题。
11. What is the  dog?
   A. Chairg a meetg. B. Hostg a radio progr. C. Conductg a job terview.
12. What efits Mary most  her job?
   A. Her wide rg. B. Her leaders' guce. C. Her frds' help
13. Who will Mary talk about next?
   A. Her teacher. B. Her father C. Her mother.
听第9段材料,回答第14至17题。
14. Why does the  seldom do exercise?
   A. He lacks motivation.
   B. He has a heart pro.
   C. He works all the te.
15. What does Jacob Sattair probably do?
   A. He's  athlete.    
   B. He's a researcher.     
   C. He's a journalist.
16. Why does the wo speak of a study? 
   A. To courage the .
   B. To recod  exercise.
   C. To support her gs.
17. How much te will the  probably spd exercisg weekly?
  A. 300 utes.
  B. 150 ute.
  C. 75 utes.
 听第10段材料,回答第18至20题。 
18. What did the stists do to the road?
   A. They repaired it.     
   B. They pted it.
   C. They blocked it
19. Why are young birds drawn to the road surface?
   A. It's warm.    
   B. It's brown.      
   C. It's smooth. 
20. What is the purpose of the stists' expert? 
   A. To keep the birds there for a whole year.
   B. To help stuts study the birds well.
   C. To prevt the birds from g killed. 
第二部分:英语知识运用(共两节,满分35分)
第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
  请认真阅读下面各题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
例:It is erally considered unwise to give a child _______ he or she ts.
A. however             B. whatever                  C. whichever                D. ever
答案是B。
 21. We have tered to  age _______ drs have the best ce of cog true.
   D. which    A. what    C.     D. that
22. The mus along with his d bers ___________ t perforces  the last three months.
   A. gives     B has giv    C. have giv    D. give
23. The doctor shares his phone number with the patts __________ they need medical assistce.
   A. if only    B. as if     C. ev though     D.  case
24. More d power stations will ____________ to meet the d for  ergy. 
   A. take up    B. clear up     C. hold up     D. sprg up  
25. Stists have obted more evce ___________ plastic is g its way to the hu body. 
   A. what     B. that     C. which     D. where
26. Nowadays the ___________ for travg is shifted from shoppg to food d sery.
   A. priority     B. pottial    C proportion    D. psion
27. Favorable policies are ___________ to courage ployees' professional developt.
   A.  effect    B.  cod     C.  turn    D.  shape
28. Unlike traditional gyms, app-backed gyms offer people ___________ options to exercise.
   A. casual    B. regular    C. flexible   D. tight  
29. A few months after he had arrived  a, Mr. Smith ___________  love with the people d culture there.
   A. would fall      B. had      C. has       D. fell
30. ___________ the convce of digital payt, y sior citizs started to use smart phones. 
   A. To joy     B. joyg       C. To have joyed     D. joy
31. What a pity! You missed the sightsg, or we _________a good te together.
 A. had  B. will have  C. would have had  D. had had
32. a's age is provg steadily, with more countries__________ its role  ternational affairs.
 A. recoizg  B. g recoized  C. to be recoized  D. recoized
33. They are tryg to make sure that 5G terals_________ by 2022 for the g er Olympics.
 A. will stall B. will have  stalled  C. are stalled D. have  stalled
34.A city is the product of the hu d d d, __________ 's tce d creativity.
 A. resg  B. reflectg  C. revieg  D. restorg
35.-Let's take a coffee break.
- __________ We' ve  worg for hours.
 A. Why bother? B. What for? C. You got me there. D. You said it.
第二节:完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)
  请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
   Wildlife has  greatly threated  the mo age. There are species(物种)that are   36   every day. The whitaped cre is a typical exple. So stists are tryg their best to   37   the species from gog out of existce.
   Chris d T work at a zoo, helpg gered cres with their   38  . ma, a ale cre, has   their   39   sce she arrived  2004.
   Born at  ternational cre foundation, ma was   40   by hu caretakers. This led to  unexpected   41  , though she had a wonderful te there. ma had   42   t herself as a cre d become deeply attached to hus. She   43   to live with male cres, d ev had a   44   for g some of t, which made it   45   for her to become a mother.
      46  , the two zookeepers 't t to see the extction(灭绝)of this precious species. With their patce d efforts, they successfully developed a   47   of artificial brg(人工繁殖)d natural reproduction. This   48   ma to give birth to five baby cres.
   The two keepers are proud of their productive work. But before they  be   49  , more efforts must be made, because the population of the cre  the wild is on the   50  , d y other species appear headed toward extction.   51  , not everyone has realized that wildlife has thoughts, gs, d most porttly, equal rights to survive.
   How  we   52   the ever-g gap that separates us from other als? Chris d T offered us the   53  : hu gs took it for grted that their   54    held all the solutions, but maybe their hearts  be a better   55  .
36. A. grog  B. migratg  C. competg  D. disappearg
37. A.  B. save  C. split D. rove
38. A. abortion  B. recreation  C. reproduction  D. istration
40. A. found  B. chos C. raised  D. seized
41. A. bonus B. consequce  C. victory  D. sacrifice
42. A. never B. always C. unluckily  D. cheerfully
43. A. liked B. refused C. decided D. hesitated
44. A. gift  B. skill C. concern D. reputation
45. A. illegal B. spirg C. portt D. possible
46. A. Therefore  B. Moreover C. However D. stead
47. A. coation  B. collection C. strategy D. syst
48. A. forced  B. forbade C. taught  D. abled
49. A. defeated  B. grateful C. assured  D. tolert
50. A. it B. rise C. da D. e
51. A.  contrast  B. After all  C. By the way  D. On the contrary
52. A. leave  B. bridge  C. op D. tify
53. A. course  B. excuse C. swer D. reward 
54. A. brs B. behaviors  C. services D. projects
55. A. guide  B. treat C. exple D. compion
第三部分: 阅读理解(共15 小题; 每小题2 分, 满分30 分)
  请认真阅读下列短文, 从短文后各题所给的A、B、C、D 四个选项中, 选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。
A
Whatever your age or terests, Buxton has sometg to see or do to make your visit truly orable. 
High ergy
   If you desire physical activities, you  choose activities from sg to horse rg. Explore the heights with Go Ape, the high wire forest advture course, or journey eath the earth at Poole's Cavern. d don't forget: we are surrounded by a natural playground just perfect for g, cavg, g d cyg. 
High ded
 Buxton is justifiably proud of its cultural life d you' ll d much to suit all tastes with art, music, opera d the perforg arts at Buxton Opera House & Pavilion Arts tre d Gr  Gallery. There are pty of opportunities for the creative person to become volved, clug workshops d evts.
Keepg the kids happy
 Childr love the small tr d playgrounds  the Pavilion Gars d there's pty more to explore at the Buxton Museum. There's a new  door play tre, plus the special evts d workshops, d others durg school holiday periods 56. If you t to take  undergounld journey, which place is the best choice?
 A. Pole's Cav. B. Pavilion Gars.
 C. Buxton Museum. D. Gr  Gallery.
57. Buxton Op House & Pavilion Arts tre is special because it offers ________.
 A. rides  small trs
 B. courses  mo arts 
 C. artistic d cultural activities 
 D. basic courses  horse rg
B
   the 1960s,while studyg the voic history of Yellowstone National Park,Bob Christs e puzzled about sometg that,oddly,had not troubled yone before:he cou't d the park's voo. It had  own for a long te that Yellowstone was voic  nature - that's what accounted for all its hot sprgs d other sty features. But Christs cou't d the Yellowstone voo ywhere.
  Most of us, we talk about vooes,tk of the classic cone(圆锥体)shapes of a Fuji or jaro,which are created  eruptg a(岩浆)piles up. These  form rarkably quickly.  1943,a Mex farmer was surprised to see smoke risg from a small part of his d.  one week he was the confused owner of a cone five hundred feet high. Wit two years it had topped out at ost fourt hundred feet d was more t half a mile across. Altogether there are some t thousd of these vooes on Earth,all but a few hundred of t extct. There is,however,a second les own type of voo that doesn't volve mount bug. These are vooes so explosive that they burst op  a sgle big crack,leavg d a vast hole,the caldera. Yellowstone obviously was of this second type,but Christs cou't d the caldera ywhere.
  Just at this te NASA decided to test some new high-altitude eras by tg photographs of Yellowstone. A thoughtful official passed on some of the copies to the park authorities on the assumption that they might make a nice blow-up for one of the visitors' ters. As soon as Christs saw the photos,he realized why he had failed to spot the caldera; ost the whole park-2.2 million acres-was caldera. The explosion had left a hole more t forty miles acrossuch too huge to be s from ywhere at ground level. At some te  the past Yellowstone must have blown up with a vioce far beyond the scale of ytg own to hus.
58. What puzzled Christs  he was studyg Yellowstone? 
 A. Its complicated geographical features.
 B. Its ever-lastg fluce on tourism.
 C. The mysterious history of the park.
 D. The exact location of the voo.
59. What does the second-paragraph ly talk about?
 A. The shapes of vooes.
 B. The pacts of vooes.
 C. The activities of vooes.
 D. The heights of vooes.
60. What does the undered word "blow-up"  the last paragraph most probably ?
 A. Hot-air balloon. B. Digital era.
 C. Big photograph. D. Bird's view.
C
  Who cares if people tk wrongly that the ternet has had more portt fluces t the wasg e? Why does it matter that people are more pressed by the most rt ges?
  It would not matter if these misjuts were just a matter of people's opions. However, they have real pacts, as they result  misguided use of scarce resources.
  The fasation with the ICT(formation d Counication Tology) revolution, represted by the ternet, has made some rich countries wrongly conclude that g tgs is so "yesterday" that they should try to live on ideas. This belief  "postdustrial society" has led those countries to neglect their ufacturg sector(制造业) with negative consequces for their economies.
  Ev more worrygly, the fasation with the ternet by people  rich countries has moved the ternational counity to worry about the "digital divide" bet the rich countries d the poor countries. This has led compies d dividuals to donate money to developg countries to buy computer equipt d ternet facilities. The question, however, is whether this is what the developg countries need the most. Perhaps givg money for those less fashionable tgs such as g wells, extg electricity networks d g more affordable wasg es would have proved people's lives more t givg every child a laptop computer or settg up ternet tres  rural villages, I  not sayg that those tgs are necessarily more portt, but y donators have rushed to cy progrmes without carefully assessg the relative long-term costs d efits of alternative uses of their money.
   yet other exple, a fasation with the new has led people to believe that the rt ges  the tologies of counications d trsportation are so revolutionary that now we live  a "borderless world". As a result,  the last tty years or so, y people have come to believe that whatever ge is happg today is the result of great tological progress, gog st which will be like tryg to turn the clock back. Believg  such a world, y governts have put  d to some of the very necessary regulations on cross-border flows of capital, labour d goods, with poor results.
  Understg tological trds is very portt for correctly desg economic policies, both at the national d the ternational levels, d for g the right career choices at the dividual level. However, our fasation with the latest, d our under valuation of what has already become coon, , d has, led us  all sorts of wrong directions.
61. Misjuts on the fluces of new tology  lead to __________.
   A. a lack of conce  tology
   B a slow progress  tology
   C. a conflict of public opions
   D. a waste of ited resources
62. The exple  Paragraph 4 suggests that donators should __________.
   A. take people's esstial needs to account
   B. make their progrmes attractive to people
   C. sure that each child gets cial support
   D provide more affordable ternet facilities
63. What has led y governts to rove necessary regulations?
   A. Neglectg the pacts of tological advces.
   B. Believg that the world has become borderless.
   C. org the power of economic developt.
   D. Overphasizg the role of ternational counication.
64. What  we learn from the passage?
   A. People should be couraged to make more donations.
   B. Traditional tology still has a place nowadays.
   C. g right career choices is crucial to personal success.
   D. Economic policies should follow tological trds.
D
   The 65-year-old Steve Good was found sufferg from early Alzer's(阿尔楚海默症). He was losg his ory.
   A software eer by profession, Steve was a  lover of the po, d the only mus  his ily. Music was his true passion, though he had never performed outside the ily.
   Melissa, his daughter, felt it more t worthwhile to save his music, to which she fell asleep catch night  she was young. She thought about hirg a professional pist to work with her father.
   Naomi, Melissa's best frd d a tted pist, got to ow about this d showed ess to help.
   "Why do this?" Steve wondered.
   "Because she cares." Melissa said.
   Steve nodded, tears  eye.
   Naomi drove to the Good home. She told Steve she'd love to hear  play. Steve moved to the po d sat at the ch, ds trg as he tly placed his gers on the keys.
   Naomi put a small recorder near the po, Starts d stops d mistakes. Long pauses, heart sg. But Steve pressed on, playg for the first te  his life for a strger.
   "It was beautiful." Naomi said after listg to the recorg. "The music was worth savg."
   Her responsibility, her privilege, would be to rescue it. The music was sill  Steve Good. It was   rooms with doors about to be locked.
   Naomi d Steve met every other week d spt hours together. He'd move his gers clumsily on the po, d t she'd take his place. He struggled to exp what he heard  his head. He stood by the po, eyes closed, listg for the first te to his own work g played by someone else.
   Steve d Naomi spoke  musical code es, beats, tervals, movg from the root to d a song  a new key. Steve heard it. All of it. He just cou't play it.
   Worg with Naomi did wonders for Steve. It had excited wit  the belief he could write one last song. One day, Naomi received  ail. Attached was a recorg, a recorg of loss d love, of the fight. Steve called it "choly Flower".
   Naomi heard multiple stops d starts, Steve strug, searg while his wife Joni called  "honey" d couraged . The task was so hard, d Steve, gry d upset, said he was quittg. Joni praised , tg her husd this could be his sature piece.
   Naomi aged to figure out 16 of Steve's favorite, d most personal songs. With Naomi's help, the Good ily found a sound eer to record Naomi playg Steve's songs. Joni thought that would be the d. But it wasn't.
    the months g up to the 2016 Oregon Repertory Sgers Christmas concert, Naomi told the director she had a special one  d: "choly Flower"
   She told the director about her project with Steve. The director agreed to add it to the playg list. But Naomi would have to ask Steve's permission. He considered it  honor.
   After the concert, Naomi told the ily that Steve's music was beautiful d professional. It needed to be shared  public.
   The ily rted a former church  downtown Portd d scheduled a concert. By the day of the show, more t 300 people had said they would attd.
   By t, Steve was havg a hard te rberg the nes of some of his frds. He ew the path his life was now tg. He told his ily he was at peace.
   Steve arrived d sat  the front row, surrounded by his ily. The house lights faded. Naomi took the stage. Her gers. His heart.
65. Why did Melissa t to save her father's music?
   A. His music could stop his disease from worsg.
   B. She ted to please her dyg old father.
   C. His music deserved to be preserved  the ily.
   D. She ted to make her father a professional.
66. After hearg Steve's playg, Naomi ________.
   A. refused to make a cot on it
   B. was deeply pressed by his music
   C. decided to free Steve from sufferg
   D. regretted offerg help to her frd
67. How  the process of Steve's recorg be described?
   A. It was slow but productive.
   B. It was eficial to his health.
   C. It was tiresome for Naomi. 
   D. It was vital for Naomi's career.
68. Before Steve ished "choly Flower," his wife Joni _______.
   A. thought the music tt of Steve was exhausted 
   B. 't expect the age the disease brought about 
   C. 't fully realize the value of her husd's music 
   D. brought her husd's music career to perfection
69. How did Steve feel at the concert held  downtown Portd?
   A. He felt concerned about his ess.
   B. He ssed a responsibility for music.
   C. He red his faith  music.
   D. He got to a state of quiet.
70. What  be a suitable title for the passage?
   A. The ess of Frds 
   B. The Power of Music 
   C. The g of a Mus 
   D. The Value of Deteration
第四部分:任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)
  请认真阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。
注意:请将答案写在答题卡上相应题号的横线上。每个空格只填一个单词。
  The Cost of Tg
  Despite their y differces, all hu gs share several g characteristics. such as large brs d the ability to walk upright on two legs.
  The first unique hu characteristic is that hus have extraorarily large brs compared with other als. It ss obvious that evolution should select for larger brs. mals(哺乳动物)g sixty kilogrs have  average br size of 200 2. Modern  has a br averg 1200-1400 2. We are so fond of our high tce that we assume that  it comes to br power, more must be better. Unfortunately, that is not the case.
  The fact is that a huge br is a huge dr-consumption of ergy-on the body. I's not easy to carry around, especially  boxed side a massive skull(倾骨). It's ev harder to provides ergy.  modern , the br accounts for about 2-3%of total body weight but it consumes 25% of the body's ergy  the body is at rest. By comparison, the brs of apes(类人猿)require only 8%of rest-te ergy. Early hus pad for their large brs  two ways. Firstly, they spt more te  search food. Secondly, their muscles grew smaller d weaker. It's hardly  obvious conclusion that this is a good way to survive. A pzee(黑猩猩) 't   argut with a modern , but it  tear the  apart like a rag doll.
  other unique hu characteristic is that we walk upright. Stg up, it's easier to d food or ies.  addition, their arms that are unnecessary for movg around are freed for other purposes, like throg stones or sg. As a result, hus  perform very complex tasks with their ds.
  Yet g upright has its disadvtage. The bone structure of our cestors developed for millions of years to support a creature that walked on all fours d has a relatively small head. Adjustg to  upright position was quite a ge, especially  the bones had to support  extra-large skull. Hud paid for its broad vision d skillful ds backaches d pful necks.
  We assume that a large br makes huge advtages. It ss obvious that these have made hud the most powerful al on earth. But hus joyed all of these advtages for a full 2 million years durg which they red weak d maral creature. Thus hus who lived a million years ago, despite their big brs d sharp stone tools, lived  constt fear of meat-eatg als.
The Cost of Tg troduction ? Large brs for their bodies d the ability to walk upright are two (71)_________ of hu gs. The (72)_________ of large hu brs ? The larger brs may not be better because of the cost.
? The big brs make it harder for the body to move around d consume more ergy.
? The al br requires less (73)_________  the body is at rest.
?   Large hu brs consume more food, d  muscles. The (74)_________ of g upright ? g upright makes it easy to d food or  (75)_________ st ies.
? Freed ds  serve some (76)_________ purpose d perform complex tasks. ? g upright ges the hu bone structure, d  (77)_________ the size of brs.
? g upright results  (78)_________ suffergs. Conclusion ? With a large br, hu gs (79)_________ other gs  terms of tce.
? Weak d maral, hu gs red (80)_________ of meat-eatg als. 第五部分: 书面表达(满分25 分)
81.请阅读下面文字,并按照要求用英语写一篇150词左右的文章。

Li g:Have you heard this?A group of exge stuts from the UK are visitg our school next month.
Su Hua:Yes,I have. Some are already recog the traditional ese dress for the welcome cerony.
Li g:But it ss people have differt opions.
Su Hua:What do you tk?
Li g:I tk it's a good idea. It's  opportunity to make the ese culture better own to ternational stuts.
Su Hua:I agree. But we don't have to dress that way. That's not our daily style. Besides,it's not very convt.
Li g:You see. It's the ese culture that the British frds are cog for. Just the right occasion.
Su Hua:I prefer the school uniform. It's nice. It's also a better display of our school culture.

【写作内容】
1.用约30个词概括上述信息的主要内容;
2.在上述场合,你是否倾向于穿中国传统服装?请说明理由(不少于两点)。
【写作要求】
1.写作过程中不能直接引用原文语句;
2.作文中不能出现真实姓名和学校名称;
3.不必写标题。
【评分标准】
内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。






英语试题参考答案
第一部分(共20小题;每小题1分,共20分) 
1.B  2.A  3.B 4.C 5.A  6.C  7.B  8.A  9.C  10.C
11.B 12.A 13.C 14.A 15.B 16.A 17.C 18.B  19.A 20.C
第二部分(共35小题;每小题1分,共35分)
21.C 22.B 23.D 24.D 25.B 26.A  27.A  28.C  29.D 30.A
31.C 32.A 33.B 34.B 35.D 36.D 37.B 38.C  39.A 40.C
41.B 42.A 43.B 44.D 45.D 46.C 47.A 48.D 49.C 50.D
51.B52.B53.C 54.A55.A
第三部分(共15小题;每小题2分,共30分)
56.A 57.C 58.D 59.A 60.C 61.D 62.A  63.B 64.B 65.C
66.B 67.A 68.C 69.D 70.B
第四部分(共10小题;每小题1分,共10分)
71.characteristics  72.disadvtages  ergy pact(s) 75.guard
76.other its 78.physical 79.beat 80.fearful/afraid
第五部分(满分25分)
81. Possible version one: 
  Li g d Su Hua are discussg what to wear  receivg the British stuts next month. Li recods the traditional ese dress while Su prefers the school uniform.
  I would be happy to wear traditional ese clothes at the welcome cerony. Firstly, this is precisely what the British visitors are expectg. They come to learn about ese culture with their own eyes. Their ese peers  the typical ese dress would be highly pressive. The school uniforms are e, but not special ough to give a unique ese flavour. Secondly, the convce is not a pro if our purpose is to share ese culture. It is just the so-called convce that displays the ress, delicacy d great fasation of ese culture with a history of thousds of years.
  The traditional ese clothes, it ss to me, will make the occasion very ese d vitg to the British guests.
(150 words)
Possible version two: 
  Li g d Su Hua don't agree on what to wear  greetg the British stuts. Li suggests traditional ese clothes while Su tks the school uniforms are more suitable.
  I prefer the school uniform to the traditional ese dress at the welcome cerony next month. Although the traditional ese dress may look more beautiful d stylish, it is a little bit strge to walk around  it. We feel at ease  our school uniforms every day. What's more, the traditional ese dress 't reflect the unique culture of our school. From the des d colour of our uniforms, the British frds will learn more about our school. Besides, the choice of the traditional ese dress s extra money, d extra te, for we have to ge it back after the evt.
  So the school uniforms are a better choice t the traditional ese dress for such  occasion.
(150words)











15